Vpn

Vuelta a España 2021 livestream: hvordan man ser alle cykeletaper online hvor som helst

(Billedkredit: Tim de Waele/Getty Images)

2021 Vuelta a España tidsplan og starttider

  • Etape 1 (ITT) - lørdag den 14. august kl. 17.11 CEST, 16.11 BST, 11.11 ET
  • Etape 2 - søndag den 15. august kl. 13.32 CEST, 12.32 BST, 7.32 ET
  • Trin 3 - mandag den 16. august kl. 12.10 CEST, 11.10 BST, 6.10 ET
  • Fase 4 - tirsdag den 17. august kl. 13.38 CEST, 12.38 BST, 7.38 ET
  • Fase 5 - onsdag den 18. august kl. 13.00 CEST, 12.00 BST, 7.00 ET
  • Etape 6 - torsdag den 19. august kl. 13.45 CEST, 12.45 BST, 7.45 ET
  • Etape 7 - fredag ​​den 20. august kl. 13.07 CEST, 12.07 BST, 7.07 ET
  • Etape 8 - lørdag den 21. august kl. 13.18 CEST, 12.18 BST, 7.18 ET
  • Etape 9 - søndag den 22. august kl. 11.55 CEST, 10.55 BST, 5.55 ET
  • Hvile - mandag den 23. august
  • Etape 10 - tirsdag den 24. august kl. 12.15 CEST, 11.15 BST, 6.15 ET
  • Etape 11 - onsdag den 25. august kl. 13.57 CEST, 12.57 BST, 7.57 ET
  • Etape 12 - torsdag den 26. august kl. 12.56 CEST, 11.56 BST, 6.56 ET
  • Etape 13 - fredag ​​den 27. august kl. 12.18 CEST, 11.18 BST, 6.18 ET
  • Etape 14 - lørdag den 28. august kl. 12.50 CEST, 11.50 BST, 6.50 ET
  • Etape 15 - søndag den 29. august kl. 11.35 CEST, 10.35 BST, 5.35 ET
  • Hvile - mandag den 30. august
  • Etape 16 - tirsdag den 31. august kl. 12.49 CEST, 11.49 BST, 6.49 ET
  • Etape 17 - onsdag den 1. september kl. 12.10 CEST, 11.10 BST, 6.10 ET
  • Etape 18 - torsdag den 2. september kl. 12.38 CEST, 23.38 BST, 6.38 ET
  • Etape 19 - fredag ​​den 3. september kl. 14.50 CEST, 13.50 BST, 8.50 ET
  • Etape 20 - lørdag den 4. september kl. 14.30 CEST, 13.30 BST, 8.30 ET
  • Etape 21 (ITT) - søndag den 5. september kl. 17.50 CEST, 16.50 BST, 11.50 ET



Sådan ser du Vuelta a España 2021 GRATIS i Australien

Aussie cykelfans er blandt de heldigste i verden, som gratis Vuelta a España-dækning er tilgængelig Down Under takket være SBS og dens Viceland-kanal.

Det betyder, at du kan livestreame al handlingen gennem SBS On Demand service, hvis du ikke står foran et tv. Ud over apps til Android og iOS kan du få adgang til SBS On Demand på Android TV, Amazon Fire TV stick, Apple TV og de fleste smart-tv'er.

Hvis du allerede har et abonnement, kan du også tune ind via GCN + , hvilket koster 12,99 USD om måneden eller 64,99 USD for et år.

at&t internet blokere websteder

Men vær advaret - al handling foregår sent om natten, så vær forberedt på at miste en del søvn. Vuelta a España-skemaet er angivet ovenfor.

Uden for Australien? Bare rolig, hvis du er ude af landet og vil fange den SBS-udsendelse - bare tag en VPN og du kan se løbet, som om du var hjemme igen på din bærbare computer, mobil eller anden tv-streamingenhed.

' data-widget-type='deal' data-render-type='editorial'> SBS On Demand

Aussie cykelfans er blandt de heldigste i verden, som gratis Vuelta a España-dækning er tilgængelig Down Under takket være SBS og dens Viceland-kanal.

Det betyder, at du kan livestreame al handlingen gennem SBS On Demand service, hvis du ikke står foran et tv. Ud over apps til Android og iOS kan du få adgang til SBS On Demand på Android TV, Amazon Fire TV stick, Apple TV og de fleste smart-tv'er.

Hvis du allerede har et abonnement, kan du også tune ind via GCN + , hvilket koster 12,99 USD om måneden eller 64,99 USD for et år.

Men vær advaret - al handling foregår sent om natten, så vær forberedt på at miste en del søvn. Vuelta a España-skemaet er angivet ovenfor.

Uden for Australien? Bare rolig, hvis du er ude af landet og vil fange den SBS-udsendelse - bare tag en VPN og du kan se løbet, som om du var hjemme igen på din bærbare computer, mobil eller anden tv-streamingenhed.

    Trending:hvordan man ser Love Island 2021

Sådan ser du Vuelta a España: live stream cykling i Storbritannien

Cykelfans med base i Storbritannien er forkælet med valg, med Vuelta a España, der vises af Eurosport, GCN+ og Discovery+.

Et abonnement på Eurosport koster £6,99 per måned eller £39,99 for et helt år.

Et abonnement på GCN + Streamingtjenesten koster også 6,99 £ om måneden eller 39,99 £ om året, og den fungerer på tværs af en række enheder, herunder Chromecast, Apple AirPlay og smart-tv.

Discovery+ har du også dækket direkte Benelux Tour-dækning med et abonnement på dens underholdnings- og sportspakke, der koster £6,99 per måned eller £59,99 om året.

Starttider varierer, men det meste af handlingen finder sted først på eftermiddagen. Du kan finde Vuelta a España-skemaet ovenfor.

sælger Amazon ægte æbleprodukter

Hvis du er ude af Storbritannien men vil stadig tune ind, sørg for du installerer en VPN så du kan fortsætte med at få adgang til britiske streamingtjenester hvor som helst.

' data-widget-type='deal' data-render-type='editorial'> Eurosport

Cykelfans med base i Storbritannien er forkælet med valg, med Vuelta a España, der vises af Eurosport, GCN+ og Discovery+.

Et abonnement på Eurosport koster £6,99 per måned eller £39,99 for et helt år.

Et abonnement på GCN + Streamingtjenesten koster også 6,99 £ om måneden eller 39,99 £ om året, og den fungerer på tværs af en række enheder, herunder Chromecast, Apple AirPlay og smart-tv.

Discovery+ har du også dækket direkte Benelux Tour-dækning med et abonnement på dens underholdnings- og sportspakke, der koster £6,99 per måned eller £59,99 om året.

Starttider varierer, men det meste af handlingen finder sted først på eftermiddagen. Du kan finde Vuelta a España-skemaet ovenfor.

Hvis du er ude af Storbritannien men vil stadig tune ind, sørg for du installerer en VPN så du kan fortsætte med at få adgang til britiske streamingtjenester hvor som helst.

Sådan ser du Vuelta a España 2021: amerikansk cykel livestream detaljer

Peacock TV erstattede for nylig NBC Sports Gold som NBC's cykelstreamingmulighed, og det er tjenesten, du skal gå til for at se dette års Vuelta a España Stateside.

Det koster kun 4,99 USD om måneden - eller 10 USD om måneden for den kommercielle gratis tjeneste - og bedst af alt tilbyder det en GRATIS 7-dages prøveperiode .

Ud over cykling tilbyder Peacock Premium masser af andet fantastisk indhold, herunder Premier League-fodbold, Premier League-rugby, WWE og førsteklasses tv og film.

Forbered dig dog på nogle tidlige morgener, med meget af handlingen klar til at komme i gang omkring kl. 06:00 ET / 03:00 PT.

Hvis du ikke kan få adgang til din normale dækning, fordi du er ude af landet, så husk, at du kan bruge en VPN at tune ind, ligesom du ville gøre derhjemme.

' data-widget-type='deal' data-render-type='editorial'> Peacock TV

Peacock TV erstattede for nylig NBC Sports Gold som NBC's cykelstreamingmulighed, og det er tjenesten, du skal gå til for at se dette års Vuelta a España Stateside.

Det koster kun 4,99 USD om måneden - eller 10 USD om måneden for den kommercielle gratis tjeneste - og bedst af alt tilbyder det en GRATIS 7-dages prøveperiode .

Ud over cykling tilbyder Peacock Premium masser af andet fantastisk indhold, herunder Premier League-fodbold, Premier League-rugby, WWE og førsteklasses tv og film.

Forbered dig dog på nogle tidlige morgener, med meget af handlingen klar til at komme i gang omkring kl. 06:00 ET / 03:00 PT.

Hvis du ikke kan få adgang til din normale dækning, fordi du er ude af landet, så husk, at du kan bruge en VPN at tune ind, ligesom du ville gøre derhjemme.

Dagens bedste Peacock TV-tilbud Peacock TV Peacock Premium 4,99 USD/md Udsigt Peacock TV Peacock TV Peacock Premium Plus 9,99 USD/md Udsigt Peacock TV

Sådan ser du 2021 Vuelta a España: live stream cykling i Canada

FloBikes er stedet at tune ind til live Vuelta a España-dækning i Canada.

Et månedligt abonnement vil koste dig , mens en årlig konto vil sætte dig tilbage 0 (,50 pr. måned), som giver dig adgang til dækning af store cykelbegivenheder hele året.

Sørg dog for at indstille din alarm, da en stor del af etaperne går i gang omkring kl. 6:00 ET / 3:00 PT. Vuelta a España-skemaet er opført længere oppe på siden.

Ikke i Canada for at fange Flobikes-strømmen? Nå, du kender svaret nu... bruge en VPN for at sikre, at du ikke går glip af et øjeblik, uanset hvor du er.

' data-widget-type='deal' data-render-type='editorial'> FloBikes

FloBikes er stedet at tune ind til live Vuelta a España-dækning i Canada.

Et månedligt abonnement vil koste dig , mens en årlig konto vil sætte dig tilbage 0 (,50 pr. måned), som giver dig adgang til dækning af store cykelbegivenheder hele året.

Sørg dog for at indstille din alarm, da en stor del af etaperne går i gang omkring kl. 6:00 ET / 3:00 PT. Vuelta a España-skemaet er opført længere oppe på siden.

Ikke i Canada for at fange Flobikes-strømmen? Nå, du kender svaret nu... bruge en VPN for at sikre, at du ikke går glip af et øjeblik, uanset hvor du er.

Sammenlign de bedste samlede VPN-tjenester efter pris: EKSKLUSIVT - SPAR 49% Ekspres VPN Express VPN 12 måneder 6,67 USD/md Udsigt NordVPN NordVPN 2 år 3,29 USD/md Udsigt Eksklusiv rabat Hotspot Shield Hotspot Shield 3 år 2,49 USD/md Udsigt +3 MÅNEDER GRATIS Surfshark Surfshark 24 måneder 2,21 USD/md Udsigt + 3 MÅNEDER GRATIS PrivateInternetAccess Privat internetadgang VPN 3 år ,03/md Udsigt Vi tjekker over 250 millioner produkter hver dag for de bedste priser

Aatif er freelance tekstforfatter og journalist baseret i Storbritannien. Han har skrevet om teknologi, videnskab og politik for publikationer, herunder Gizmodo, The Independent, Trusted Reviews og Newsweek, men fokuserer på streaming på Future, et arrangement, der kombinerer to af hans største passioner: sport og penny-pinching.

Fire hd 8 vs fire 7
Se flere VPN-nyheder