Mobiltelefoner

Sådan sletter du kontakter på en iPhone

(Billedkredit: Future)

Billede 2 af 3



(Billedkredit: Future)

Billede 3 af 3

(Billedkredit: Future)

Når du trykker på knappen 'Slet kontakt', vil du se en anden knap, der gentager kommandoen; dette tjener kun som en måde at bekræfte, at du virkelig ønsker at foretage dig. Tryk på knappen igen for at slette kontakten.

Det er også værd at huske på, at du, når du vil, kan tilføje enhver kontakt igen efter at have slettet den, hvis det lykkes en heldig person at finde tilbage til dit liv.

  • Sådan konfigurerer du din nye iPhone
Personaleskribent

Axel er en London-baseret Staff Writer hos ArmenianReporter, der rapporterer om alt fra de nyeste Tesla-modeller til nyeste film som en del af webstedets daglige nyhedsoutput. Efter tidligere at have skrevet til publikationer, herunder Esquire og FourFourTwo, er Axel velbevandret i anvendelser af teknologi ud over skrivebordet, og en grad i engelsk litteratur betyder, at han af og til kan ses glide Hemingway-citater ind i historier om elektriske sportsvogne.


Se flere artikler om, hvordan du gør det